Over Ons

Over Ons

Hi Beauty,

Wat leuk dat je er bent!
Guall Aesthetics heet je van harte welkom in het gezellige Utrecht, Vleuten – Leidsche Rijn.

Wij zijn een sfeervolle schoonheidspraktijk voor privé behandelingen op het gebied van huid en lichaamsverzorging.  Bij elke behandeling kijken wij samen met jou wat jouw huid of haar nodig heeft. Je kunt je volledig op je gemak voelen bij ons want jouw privacy vinden wij erg belangrijk en daarom werken wij enkel op afspraak. Wij garanderen 100% één op één aandacht.

Wil jij een Beauty belevenis ervaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bel of app ons, wij helpen je graag!

Liefs Guall Aesthetics

Jij mag ontspannen en jouw “Guallity” time ervaren!

0 +
Jarenlange ervaring
0 +
Tevreden klanten

Waarom we anders zijn

Dermatologisch getest

Al onze producten zijn van biologische en natuurlijke basis. Op een uitzondering na zijn al onze producten vegan. (uitzonderingen zijn bijenwas, zijde extract en collageen). Al onze producten zijn cruelty-free 

Vrij van parabenen, sulfaten (SLS, SLES) phtalaten, minerale olien, formaldehyde, hydroquinon, triclosan en trclosarban.

Strategische plaats

Doordat onze praktijk midden in het hart van Utrecht is gevestigd zijn wij erg goed bereikbaar voor iedereen. Onze klanten komen vanuit heel het land, zoals, Eindhoven, Den Bosch, Haarlem, Tilburg, Rotterdam en zelfs uit Belgie! Klanten vinden het prettig omdat ze een bezoek aan de praktijk goed kunnen combineren met een dagje uit in Utrecht. De praktijk bevindt zich in een heerlijke natuuromgeving waardoor vele klanten na een heerlijke behandeling ook een ontspannende wandeling of een lunch boeken bij de nabijgelegen Anafora Park, beter bekend als het Maxima Park.

vertrouwd

Bij elke behandeling kijken wij samen met jou wat jouw huid of haar nodig heeft. Jouw privacy vinden wij ontzettend belangrijk en daarom werken wij enkel op afspraak. Wij garanderen 100% één op één aandacht en je krijgt altijd dezelfde behandelaar. Hierdoor kun jij je volledig op je gemak voelen! 

Gecertificeerd personeel

AL onze specialisten zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Geen twijdel mogelijk.
Daarnaast blijven wij ons ontwikkelen en en certificeren om ons werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Wij zijn hier om u te helpen.

Een geslaagde behandeling begint met een eerlijk gesprek over jouw wensen en verwachtingen. Maar ook over de mogelijkheden en het traject.
We begrijpen dat jij je eerst goed wilt laten informeren.
Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten.

Guall Aesthetics

Rachida El Guallai

Beautician

Guall Aesthetics is het resultaat van een jaren lange zoektocht naar een eerlijke en betaalbare schoonheidssalon. Een salon waar je gehoord wordt en die samen met jou kijkt naar wat goed is en wat goed voelt!

We hebben vast allemaal weleens een exclusieve behandeling geboekt en niet 100% de volle aandacht gekregen.
Ook wij weten er alles van en daar gaan wij verandering in brengen.

Mijn naam is Rachida el Guallai, ik run met passie Guall Aesthetics.
Ik heb me altijd geïnteresseerd in huidverzorging en naar gelang mijn huid een specifieke behoefte kreeg ontstond mijn zoektocht naar de beste specialisten en methoden. Jaren ben ik op zoek gegaan naar de beste methoden, technieken en producten. Ik heb veel geleerd, getest en ervaren en dat heeft me gebracht waar ik nu sta. Guall Aesthetics is ontstaan uit de behoefte om mijn opgedane kennis en ervaring met jullie te willen delen! Ik vind het vooral belangrijk, en daarbij ga ik je helpen, om een toekomstbeeld te creëren waarin het volledig normaal is om je eigen “ik” te mogen zijn zonder je gedwongen te voelen om mee te doen aan een beautytrend dat niet goed voelt. 

Iedereen verdient het om het comfort en de luxe van Beauty te ervaren, dus jij ook!