Laser Ontharing

Guall Aesthetics is jouw specialist op het gebied van pijnloos en effectief laser ontharen. De Diode Lightsheer laser is de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is het vrijwel pijnloos.

De diode laser werkt op basis van drie verschillende golflengten. Dit apparaat met gecombineerde lasers maakt het mogelijk om zowel de lichte als de donkere huid te behandelen. Alle huidtypes zijn bij ons van harte welkom!

Een Diode laser werkt met één krachtige energiestraal. Hierdoor gaat er geen licht verloren waardoor het een uiterst effectieve aanpak is tegen ongewenste haargroei..

Door haar effectieve en pijnloze behandelingen is de Diode laser verreweg één van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaat in zijn klasse en daardoor enkel toegankelijk voor professioneel gebruik in luxe salons.

Onze apparatuur is voorzien van de verplichte Medische FDA & CE Certificering!

HOE GAAN WIJ TE WERK

Vooraf aan een laserbehandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats.
Wij kunnen door het stellen van specifieke vragen (medicatiegebruik, zongedrag, gezondheid) bepalen of u in aanmerking komt voor de behandeling. D huid wordt vooraf onderzocht en tijdens de behandeling kijken we of de huid goed reageert op de laser. Nazorg is ontzettend belangrijk en daarom krijgt u altijd informatie mee voor de nazorg. 

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

De haarfollikels die zich in de groeifase bevinden worden definitief verwijderd. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zitten, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn.

VOORDELEN lASERONTHAREN

• Vrijwel pijnloos
• Veiligste laserapparaat
• Momenteel krachtigste laser op de markt
• Snelle behandelingen voor grote oppervlakken
• Geschikt voor alle huid- en haartypen
• 95% definitieve oplossing voor haarverwijdering
• Duidelijk haarvermindering van 30% – 50% na 2 sessies
• Geen hersteltijd

WAAROM GUALL AESTHETICS

• Experts in het laser ontharen
• De scherpste prijs
• 100% privacy (privé behandeling)
• Behandelplan op maat
Gratis intakegesprek, eerlijk advies en nazorg

De Behandeling

Vooraf aan een laserbehandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats.
Wij kunnen door het stellen van specifieke vragen (medicatiegebruik, zongedrag, gezondheid) bepalen of u in aanmerking komt voor de behandeling.

Daarna wordt de huid onderzocht, schoongemaakt en eventueel afgetekend.
Er wordt altijd een gel aangebracht zodat de laser goed wordt opgenomen door de haarzakjes. Indien gewenst worden vóór en ná foto’s genomen van het te behandelen gebied om, voor u, het resultaat beter zichtbaar te maken.
Tijdens de behandeling kijken we altijd of de huid goed reageert op de laser. Na de behandeling verzorgen we de huid en krijgt u informatie mee voor de nazorg.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Haarfollikels bevinden zich in verschillende fasen. De belangrijkste fasen voor ontharen zijn de ‘groeifase’ (anagene fase) en de ‘rustfase’ (telogene fase). De haarfollikels die zich in de groeifase bevinden worden definitief verwijderd. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zitten, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Frequently Asked Question

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.