Haarbehandeling

DETOX HAIRGROW THERAPY

De Detox Hairgrow Therapy is een effectieve behandeling tegen haaruitval en dunner wordend haar omdat zowel de haarwortels als de hoofdhuid wordt behandeld. Wij werken onder andere met een medische techniek, de Low Level Laser Therapie (LLLT). Dit is een bewezen techniek tegen verschillende haar en hoofdhuidproblemen. Hiermee gaan wij net een stap verder op het gebied van haarbehandelingen en kunnen wij je echt helpen.

Onze Detox Hair Grow Therapy bestaat uit een aantal stappen. Deze stappen zijn belangrijk om een goed beeld te krijgen van de conditie van de hoofdhuid en haar. Zo weten wij precies welke behandeling het best bij jou past en waar jij het meeste resultaat mee kunt behalen. Hierdoor kan het bijvoorbeeld nodig zijn om verschillende behandelingen toe te passen. Wij geven jou een behandeling op maat. 

Een belangrijk element hierbij is de hoofdhuidanalyse. Ons apparaat kan dmv een microscopische lens een duidelijk beeld vastleggen wat het hoofdhuidprobleem is. 

Naast het behandelen van haarverlies, helpen wij jou natuurlijk ook met het verzorgen en verwennen van je haar. Zo hebben wij behandelingen die ervoor zorgen dat het haar gezond en sterk blijft door het te voeden met speciale haarvitaminen, kruiden en een mix aan voedende oliën. Zo geven wij de hoofdhuid een oppepper wat resulteert in een betere doorbloeding. Door een betere doorbloeding van de hoofdhuid krijgen de haarvaten meer veerkracht en worden voedingstoffen beter opgenomen. 

Ook bieden wij Caviar en Plasma behandelingen aan die het verouderingsproces van het haar tegengaan. Deze Anti-age treatments zorgen o.a. voor minder haarbreuk, intense hydratatie, minder pluis, beter handelbaar haar, meer volume en glans, en kan het kleurbescherming bieden aan het haar.

Het haar is een uniek product en daarom bieden wij een op maat gemaakt behandelplan. Wij werken uitsluitend met natuurlijke, biologische en dierproefvrije producten. Door de unieke samenstelling van de voedende ingrediënten kunnen wij een treatment aanbieden voor elk haar en hoofdhuidprobleem.

image

WAAROM EFFECTIEF TEGEN HAARUITVAL?

Een ander belangrijk element tijdens de behandeling is het gebruik van lasertherapie. Low Level Laser Therapie, oftewel LLLT, is effectief tegen haarverlies doordat het zorgt voor een toename van ATP. (onze cellen halen energie uit het ATP). Het is wetenschappelijk bewezen dat het de werking van testosteron hormoon verminderd (DHT), de productie van nieuwe haarcellen verhoogt en daarmee de haargroei stimuleert. Lasertherapie kan ook erg goed vóór, tijdens of ná een haartransplantatie worden ingezet doordat het de haarfollikels beter en sneller doet herstellen.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij minimaal 8 – 10 behandelingen  met een interval van 2-3 weken.

Waarom zou je kiezen voor Guall Aesthetics?
Heel simpel… Wij werken met een medisch apparaat dat enkel en alleen door medische instellingen wordt gebruikt bij Alopecia.
Deze methode en behandeling in een schoonheidspraktijk is dus uniek!

MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een medische techniek dat wordt ingezet voor het verbeteren van de algehele huidconditie. Er worden actieve ingrediënten in de huid geïnjecteerd met een mesogun/pen. Daar waar de hoofdhuid een tekort heeft aan bouwstoffen, vitamines en mineralen wordt er, dmv een injector de bouwstoffen erg nauwkeurig in de huid aangebracht. Een cocktail van aminozuren, vitamines, mineralen voeden de haarzakjes en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een stimulatie van de haargroei.

CAVIAR TREATMENT

De Luxe kaviaarbehandeling is een anti-verouderings methode die de glans en zijdezachtheid van het haar kan herstellen dankzij de revolutionaire formule. Een geconcentreerde formule dat voornamelijk bestaat uit aminozuren, vitamines en kaviaarolie.
De kaviaar, dankzij het Omega 3 vetzuur en collageen, zorgt voor intense bescherming en hydratatie van de structuur van het haar. Dankzij diamantpoeder krijgt het haar een schitterende glans. Het is geschikt voor alle haartypes.

LUXURY PLASMA TREATMENT

De Luxe Plasma behandeling zorgt voor het vernieuwen en verjongen van het haar. Deze Innovatieve behandeling repareert het haar en legt de schubben plat om pluis te verminderen en zorgt het voor een ware volume boost.

Het is geschikt voor alle haartypes, maar vooral fijn, beschadigd en pluizend haar heeft extra baat bij de Plasma. De extracten van zwarte parel voeden het haar van de wortel tot in de puntjes.

Frequently Asked Question

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.