Lichaamsbehandeling

BRAZILIAN MADERO THERAPY

Maderotherapie is een bindweefsel massage waarbij gebruik wordt gemaakt van houten instrumenten en het huidverzorgende massage crèmes en olie. De behandeling is bedoeld om de lichaamscontouren te verbeteren en vetcellen af te breken. De lichaamscontouren worden geaccentueerd, lichaamsomvang en cellulitis worden verminderd. De behandeling verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis en geeft je buik, billen en benen vorm. Door het gebruikt van de houten instrumenten wordt het lymfesysteem geactiveerd om de afvalstoffen en afgebroken vetten uit het lichaam af te voeren. Daarnaast vermindert het lichamelijke en geestelijke stress en het stimuleert het de organen en de bloedcirculatie. 

 

Zeer geschikt voor

  • Het liften van de billen
  • Verstrakken van armen, benen, dijen
  • Contouren van de buik

​Voor het mooiste resultaat adviseren we 10 – 15 behandelingen. Met een interval van 5 dagen. 

CAVITATIE

Cavitatie is een methode om met geluidsgolven de vetcellen af te breken. Doordat de geluidsgolven het vocht rondom de vetcellen in beweging brengt worden deze afgebroken.
Zowel het vrijgekomen vet als de celwand wordt door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke lichaamseigen manier afgevoerd. Voldoende water drinken voorafgaand en na een behandeling is daarom belangrijk. 

Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen geen herstelperiode

ANTI-CELLULITE

Striae verwijderen is moeilijk. Echter bestaan er een aantal zeer goede behandelingen hiertegen. Wil jij meer informatie welke behandeling het  best bij jouw past. Plan dan een vrijblijvende intakegesprek in. 

Meer over de behandeling

Vooraf aan een Shape sessie vindt er een intakegesprek plaats. Zo kunnen we de juiste frequentie en pulsen bepalen.
Indien gewenst worden er vóór en ná foto’s genomen van het te behandelen gebied om het resultaat voor u zichtbaar te maken.

Zo kunnen wij door het stellen van specifieke vragen (gezondheid) bepalen of u in aanmerking komt voor de behandeling.

 Met een uitgebreid programma aan behandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte en conditie van jouw lichaam, proberen wij je zo goed mogelijk te helpen bij het behalen van jouw gestelde doelen.

Frequently Asked Question

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.